همانطور که میدانید امروزه یکی از بهترین و پرکاربردترین مصالح و نمای ساختمانی، نمای کامپوزیت است. نمای کامپوزیت در طراحی ساختمانهای اداری، تجاری، فرودگاهها، پمپ بنزین و… کاربرد دارد. توجه داشته باشید برای نصب این نمای ساختمانی باید برخی نکات را در نظر داشته باشید. در این مطلب از سایت راسا کامپوزیت، برای شما عزیزان به معرفی 15 مدل نمای کامپوزیت ساختمان میپردازیم. جنس نمای کامپوزیت از جنس ورق آلومینیوم است که با توجه به پنلهای مشخصی توسط طراحان و سازندگان تعیین میگردد. اگر قصد دارید طراحی منحصر به فردی برای نمای داخلی و بیرونی ساختمان داشته باشید ما به شما پیشنهاد میکنیم از نمای کامپوزیت استفاده کنید. در ادامه این مطلب، بهترین و خاصترین نماهای کامپوزیتی ساختمان را مشاهده خواهیدکرد. با ما همراه باشید.
همانطور که گفته شد نمای کامپوزیت جزئی از نمای ساختمان محسوب میشود. از بهترین و مهمترین خصوصیات نمای کامپوزیت میتوان به وزن بسیار سبک، سهولت در اجرای نما، قیمت مقرون به صرفه، تنوع در رنگ و طرح، قابلیت ضدحریق بودن، امکان شکلپذیری متنوع و… اشاره کرد. همین ویژگیها سبب محبوبیت این نمای ساختمانی در بین طراحان و سازندگان شده است. از این نمای ساختمانی امروزه در اکثر ساختمانها استفاده می شود.
بهطور کلی میتوان گفت یکی از اصلیترین بخشهای ساختمان نمای آن است. نمای کامپوزیت برای اغلب نمای ساختمانهای امروزی و بازسازی ساختمانهای قدیمی به دلیل ضدزلزله بودن، خاصیت عایق حرارتی و صوتی و نصب آسان آن بسیار کاربردی است. در نظر داشته باشید نصب و اجرای نمای کامپوزیت علیرغم سادگی آن نیازمند تخصص و مهارت است. اگر نصب نمای کامپوزیت ساختمان به افرادی سپرده شود که تجربه کافی در این زمینه ندارند بدون شک برخی مشکلات به وجود میآید.
فراموش نکنید برای اجرای نمای کامپوزیت باید آببندی، اتصالات، برشکاریها و… به صورت صحیح و دقیق انجام شود. در غیر این صورت خسارتهای جبرانناپذیری در پی خواهدداشت. نصب و اجرای نمای کامپوزیت، پیچیدگی خاصی یا هزینه زیادی به همراه ندارد. در ادامه با 20 مدل نمای کامپوزیت ساختمان آشنا خواهیدشد: