شاید تاکنون اسم نمای آلومینیومی و یا کامپوزیت را شنیده باشید اما به طور کامل هیچ گونه اطلاعاتی از این محصول و یا تصوری از شکل ظاهری آن نداشته باشید. در این مطلب از سایت راسا کامپوزیت با تمامی مشخصات، کاربرد و… نمای کامپوزیت آشنا خواهید شد. همانطور که می دانید در نگاه اول زمانی که به یک ساختمان نگاه می کنید چیزی که در ابتدا ذهن شما را مشغول می کند نمای ظاهری ساختمان می باشد.

در واقع می توان گفت نمای ساختمان اولین وجه از ساختمان است که نگاه مخاطب را به خود جذب می کند. از همین رو طراحی و ظاهر نمای ساختمان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. امروزه بیشتر سازندگان و طراحان ساختمان  از مصالح و روش های قدیمی همچون آجر، سنگ و یا سیمان برای طراحی ظاهر و شکل ساختمان ها استفاده نمی کنند.

یکی از پرکاربرد ترین و محبوب ترین روش ها برای طراحی نمای ساختمان های مدرن و امروزی استفاده از نمای آلومینیومی می باشد. با گفتن این مطالب شاید این سوال برای شما به وجود آید نمای آلومینیومی چیست؟ با ما تا ادامه این مطلب همراه باشید تا با خصوصیات این نما به طور کامل آشنا شوید.

اجرای نمای کامپوزیت

یکی از مهم ترین موارد در استفاده از نمای کامپوزیت بدون شک انتخاب بهترین روش نصب ورق کامپوزیت می باشد. این انتخاب در واقع ارتباط مستقیمی با کیفیت و نتیجه نهایی ساختمان دارد. از این رو عدم توجه به این موضوع مشکلات و برخی خسارت های جبران ناپذیری را به همراه خواهد داشت. نصب و اجرای نمای کامپوزیت روش های متنوعی دارد که هر کدام از این روش ها ویژگی های مخصوص به خود را دارند.

توجه داشته باشید از این نما می توانید برای ساختمان های اداری، تجاری، پالایشگاه ها، پمپ بنزین، فرودگاه ها و… استفاده کنید. اغلب کسانی که قصد دارند از نمای آلومینیومی برای تغییر ظاهر و نمای ساختمان استفاده کنند این سوال برایشان به وجود می آید خصوصیات و ویژگی های نمای آلومینیومی به چه صورت است؟ در پاسخ به این سوال باید بیان کرد این مصالح ساختمانی خصوصیات منحصر به فردی را به همراه دارد که می توان به بازسازی نمای ساختمان، ضد زلزله، سبکی، انعطاف پذیری، خاصیت عایق و… اشاره کرد.

بیشتر افراد برای استفاده از این نما بر این باور هستن اجرای این نما بر روی ساختمان بسیار دشوار و پیچیده می باشد. اما این یک باور اشتباه است چرا که اجرای نمای آلومینیومی نسبت به سایر روش های دیگر بسیار ساده و راحت می باشد. همچنین هزینه بالا و هنگفتی ندارد. البته این نکته مهم را در نظر داشته باشید اجرای این نما علی رغم سادگی که دارد نیازمند افراد متخصص و  با تجربه در این زمینه می باشد.

در صورتی که اجرای این نما به افرادی که تخصص کافی ندارند سپرده شود بدون شک برخی مشکلات اساسی ایجاد خواهد شد. توجه داشته باشید برای نصب و اجرای این نما باید آب بندی، اتصالات، برشکاری های دقیق و… به صورت کاملا حرفه ای و دقیق انجام شود. به طور کلی می توان گفت چنانچه قصد دارید نمای آلومینیومی با کیفیت بالا و ویژه ای را داشته باشید بایستی اجرای آن را به شرکت های متخصص و باتجربه در این زمینه با رزومه کاری عالی بسپارید.

 نمای کامپوزیت

اجرای نمای کامپوزیت

نمونه کار های نمای کامپوزیت راساکامپوزیت

در زیر می توانید برخی از نمونه کار های تیم راساکامپوزیت را مشاهده بفرمایید:

روش های اجرای نمای کامپوزیت

همانطور که گفته شد نصب و اجرای نمای کامپوزیت به روش های مختلفی انجام می شود. این نکته مهم را در نظر داشته باشید در اجرای این نما در قدم اول باید زیر سازی صحیح کامپوزیت ها انجام شود که بسته به نوع سازه ی اصلی زیرسازی متفاوتی اجرا می شود. در هنگام نصب کامپوزیت های پانل شده با زیرسازی فلزی و آلومینیومی به اسکلت ساختمان متصل می شود پس از اتمام این مرحله نصب کامپوزیت نما می باشد. روش های اجرای این نما به چهار روش می باشد. که در ادامه به بررسی هر یک از روش های اجرایی برای شما عزیزان می پردازیم:

روش اجرای نما

بررسی روش های اجرای نمای کامپوزیت

اجرای نمای کامپوزیت با سیستم فیکس (FIXING)

روش نصب نمای کامپوزیت با سیستم فیکس جزو ساده ترین و متداول ترین روش نصب می باشد. علت نامگذاری این روش فیکس و ثابت شدن ورق کامپوزیت با پیچ و پرچ بر روی زیر سازی می باشد. برای اجرای نمای آلومینیومی با استفاده از این سیستم باید تمامی مراحل با دقت انجام شود. در قدم اول زیر سازی فلزی بر طبق طرح نما و فرم های از قبل طراحی شده در هر قسمت نما اجرا می گردد.

این زیر سازی بر اساس نقشه های از قبل طراحی و آماده شده صورت می گیرد. نحوه اتصال اسکلت بتنی با استفاده از رول بولت و پلیت های مخصوص و در اسکلت های فلزی به شکل مستقیم خواهد بود. زیرسازی کلی به این صورت انجام می شود که طرح کامل و کلی نما شبکه ایی متشکل از پروفیل آهنی با مقاطع 40*40 میلی متر و بخشی با پروفیل فلزی 40*20 میلی متر بر روی اسکلت ساختمان نصب و اجرا می گردد.

در قدم بعدی ورقه های کامپوزیت به کارگاه فرستاده می شود و طبق طراحی مشخص با کمک تجهیزات و ابزار مخصوص به این کار برش و خم داده می شود. و پانل های کامپوزیت به شکل کاست بر روی زیر سازی آهنی به صورت برگردان لبه ورق و یا نبشی آلومینیومی با پیچ یا پرچ نصب می شوند. پس از اتمام این مراحل درز بین ورقه ها به صورت کامل عایق بندی می شود.

مزایای استفاده از سیستم فیکس در اجرای کامپوزیت

  • سرعت نصب بسیار بالا
  • قیمت اجرای کامپوزیت مقرون به صرفه تر از روش های دیگر
  • امکان تعویض و باز نمودن پانل به صورت مجزا
  • امکان اجرای طراحی و حجم پردازی پیچیده تر و برش های متنوع
  • روش نصب و مونتاژ بسیار ساده
سیستم فیکس

اجرای نما کامپوزیت با سیستم فیکس

روش نصب ریلی نمای کامپوزیت (Hanging)

در این روش ورق های کامپوزیت با استفاده از شیار های چکمه ای تعبیه شده به شکل ریلی روی پروفیل های مخصوص آلومینیومی نصب می شوند. پس از اجرای کمربند های آهنی زیر سازی نبشی های آهنی با شیارها روی کمربند های مطابق با آکس بندی ارائه شده و در نقشه های اجرایی نصب می گردند.

در قدم بعدی ریل های آلومینیومی با مقطع مشخص به زیر سازی متصل می شوند. توجه داشته باشید در این روش برای جلوگیری از خوردگی بین آهن و آلومینیوم از لاستیک های دی الکتریکال pvc بین براکت آلومینیومی و نبشی آهنی استفاده می شود. و در مرحله آخر ورق های کامپوزیت به کمک اتصالات آلومینیومی که در داخل لامل های آلومینیومی قرار می گیرند بر روی لامل ها نصب می شوند.

مزایای سیستم ریلی در نصب نمای کامپوزیت

  • سرعت اجرای بالا هنگام نصب
  • تعویض تکی ورق ها و تایل های اجرا شده
  • سیستم ریلی در برابر لرزش های ناشی از زلزله و تنش های ساختمانی بسیار پایدار هستند
  • استفاده از زیرسازی آلومینیومی جهت اجرای نما
  • آب بندی این سیستم به صورت مکانیکال و بدون نیاز به لاستیک و چسب سیلیکون می باشد.
  • بهترین و استاندارد ترین روش نصب نمای کامپوزیت
نصب ریلی نمای کامپوزیت

روش نصب ریلی نمای کامپوزیت

اجرای نمای کامپوزیت با روش H & L

از بهترین روش های اجرای نمای کامپوزیت می توان به روش H و L اشاره کرد. این روش بر خلاف روش های دیگر نصب نمای آلومینیومی از استاندارد های اصلی و مقاومت بالایی برخوردار نمی باشد. در این روش فرایند شیار و ساخت پانل بر روی آن انجام نمی شود. در مرحله اول همانند روش فیکس باید زیر سازی فلزی انجام شود.

مراحل زیر سازی همانند روش فیکس می باشد. شبکه‌ای متشکل از پروفیل آهنی با مقطع های 40*40 میلی‌متر و یا 20*40 میلی‌متر بر روی اسکلت ساختمان و بر اساس طرح کلی نما اجرا می‌گردد. در مرحله دوم بر خلاف سیستم فیکس ورق ها به صورت مستقیم در داخل نبشی های آلومینیومی نازک که بر روی زیرسازی پیچ شده است نصب می‏ شوند. توجه داشته باشید در روش H و L ورق های کامپوزیت برش خورده و بر خلاف روش فیکس خم داده نمی شوند.

مزایای روش ( H، L ) در اجرای کامپوزیت

  • متداول ترین روش نصب و اجرای کامپوزیت
  • سرعت اجرا بالا
  • عایق صدا و ضد زلزله
  • امکان تعویض و تغییر بعد از نصب
  • امکان رگلاژ سازه ی نگهدارنده ی پانل های کامپوزیت
  • درز بندی مکانیکال
نمای کامپوزیت با روش h و l

اجرای نمای کامپوزیت با روش (H، L)

روش نصب فیکس ریلینگ نمای کامپوزیت

در این روش زیر سازی اولیه همانند روش ریلی صورت می گیرد. برای استفاده از این روش باید به طور کامل با مراحل آشنا باشید. در ابتدا دستک هایی با پروفیل آهنی ترجیحا 80*40 میلی متر از ساختمان گرفته می شود. و براکت های نبشی شکل بر روی آن جوش می خورد. این نبشی های آلومینیومی که دارای سوراخ هایی شیاری شکل هستند به این براکت ها پیچ می شوند. در قدم بعدی نبشی آلومینیومی 40*40 میلی متر به نبشی های آلومینیومی پیچ می شود و در نهایت ورق به شیوه سیستم فیکس بر روی آن نصب می گردد. در این روش برای جلوگیری از خوردگی بین آهن و آلومینیوم از زیر سازی آلومینیومی استفاده می شود.

مزایای سیستم فیکس ریلینگ در اجرای نمای کامپوزیت

  • امکن رگلاژ کامل بعد از نصب
  • مناسب برای استفاده در مناطق شرجی و جلوگیری از خوردگی آهن
  • سبک تر بودن سازه
  • مناسب در انواع اقلیم
  • سرعت اجرا بالا
روش نصب فیکس ریلینگ

اجرای نمای کامپوزیت با روش فیکس ریلینگ

ابزار های مورد نیاز در اجرای نما کامپوزیت

با روش های اجرا نمای کامپوزیت به طور کامل آشنا شدید. همانطور که می دانید برای اجرای این نما به برخی ابزار و تجهیزات نیاز دارید توجه داشته باشید علاوه بر مصالح اصلی نما باید از ابزار آلات دیگری نیز استفاده کنید. ابزارهای مورد نیاز در اجرای نمای کامپوزیت عبارت است از:

  • پرچ و پیچ
  • دستگاه های مخصوص برش
  • دستگاه خم آلومینیوم
  • رول بولت
  • پلیت مخصوص
  • چسب مخصوص
  • تمسه از جنس ورق
  • ماشین آلات اجرای شیار بر روی پانل

نکات طلایی قبل از اجرای نمای کامپوزیت

برای اجرای نمای کامپوزیت باید برخی نکات مهم و اساسی را در نظر داشته باشید. توجه به این نکات باعث می شود مراحل نصب و اجرای این نما به بهترین شکل ممکن انجام شود. نکات طلایی و مهم قبل از اجرای این نما شامل: قبل از شروع اجرای نما باید به خوبی سطح دیوار زیرین نما که در واقع همان دیوار اصلی بنا می باشد توجه کنید.

دیوار اصلی برای نصب نمای آلومینیومی باید هیچ گونه ایراد، پستی و نقصی را داشته باشد. دیوار اصلی بنا که نگهدارنده قطعات مهم می باشد باید کاملا صاف باشد. برای جلوگیری از تخریب نما بهتر است از قطعات آلومینیوم کامپوزیت با کیفیت استفاده شود. اگر از بهترین متریال استفاده نشود بدون شک قطعات نما در مدت کوتاهی رنگ و مقاومت خود را از دست می دهند. به طور کلی می توان گفت در هنگام اجرا باید نسبت به این موارد توجه کافی داشته باشید.

مقایسه نمای کامپوزیت با دیگر نماهای ساختمان

همانطور که می دانید امروزه یکی از بهترین و محبوب ترین نماها برای ایجاد تغییرات اساسی در ظاهر ساختمان استفاده از نمای کامپوزیت می باشد. این نما خصوصیات و ویژگی های منحصر به فردی را به همراه دارد. با ورود نما و ورق های کامپوزیت به عرصه ساختمان سازی  هر روزه تعداد خریداران این نما بیشتر شده است همچنین این نما مورد توجه انبوه سازان و پیمانکاران قرار گرفته است.

از نمای آلومینیومی امروزه در بیشتر ساختمان های مدرن استفاده می شود. این نما به دلیل مزیت های به خصوصی که دارد توانسته است در رقابت به دیگر نماهای ساختمانی جایگاه ویژه ای را به دست بیاورد و از نماهای قدیمی و سنتی پیشی بگیرد. تفاوت اصلی میان نمای آلومینیومی با دیگر نماهای ساختمانی شامل هزینه نصب و اجرای آسان نسبت به نماهای دیگر، به روز ترین و لوکس ترین نما، زمان اجرای کوتاه تر، در دسترسی بودن ورق های آلومینیوم کامپوزیت، پایداری مناسب در برابر شرایط آب و هوایی مختلف و… می باشد.

مزایای استفاده از نمای کامپوزیت

نمای کامپوزیت جزو برترین نماهای ساختمانی محسوب می شود. اگر قصد دارید از این نما برای ایجاد تغییرات ظاهری نمای ساختمان خود استفاده کنید ما به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم با مزایای این نما به طور کامل آشنا باشید. مزایای استفاده از نمای آلومینیومی عبارت است از:

سهولت در اجرای نمای کامپوزیت

ورق های کامپوزیت توسط برند های متفاوتی تولید و وارد بازار شده اند. ورق های تولید شده توسط کشور ایران از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند که می توان به راحتی با هر نوع پوشش طبق خواسته و سلیقه به آسانی تهیه نمود. همانطور که گفته شد ورق های کامپوزیت دارای وزن بسیار سبک و مناسبی هستند از این رو اجرای این نما بر روی ساختمان سریع و آسان صورت می گیرد. در واقع  می توان گفت وزن این ورقه ها در اجرای نما رابطه مستقیمی دارد و سرعت اجرای کار بسیار سریع تر از دیگر نما های ساختمانی می باشد.

سهولت اجرای نما

سهولت اجرای نما کامپوزیت

وزن بسیار سبک نمای composite

یکی از بهترین مزایای استفاده از نمای کامپوزیت بدون شک وزن بسیار سبک آن می باشد. همین وزن سبک باعث می شود هیچ گونه بار اضافی بر سازه وارد نشود. همچنین حمل و نقل و نصب این نماها نسبت به نماهای دیگر بسیار راحت و آسان می باشد. وزن استاندارد ورق های کامپوزیت بین 5 تا 8 کیلو گرم در هر متر مربع می باشد که به نسبت متریال های ساختمانی همچون سنگ، سیمان و آجر بسیار کمتر است.

همین موضوع باعث کاهش تخریب و ایجاد مشکل در سازه در هنگام بلایای طبیعی همچون زلزله می شود. به طور کلی می توان گفت استفاده از این نما در ساختمان ها به ایمنی بیشتر ساختمان کمک خواهد کرد.

قابلیت آکوستیک و عایق صوتی، حرارتی نمای composite

ساختار به کار رفته در ورق های کامپوزیت به این صورت است که این ورق ها دارای قابلیت آکوستیک و عایق صوتی می باشند. در هنگام نصب و اجرای ورق های کامپوزیت فضایی خالی در پشت نما ایجاد می شود که قابلیت صوتی کامپوزیت را افزایش می دهد. لایه پلی اتیلنی که در وسط دو لایه آلومینیوم قرار گرفته علاوه بر عایق صدا مانع از انتقال حرارت نیز می شود. آلومینیوم همانطور که می دانید ماده ای مقاوم در برابر حرارت می باشد اگر نما در معرض آتش سوزی قرار داشته باشد به هیچ عنوان تغییر شکل نخواهد داد. همچنین این ماده در برابر رطوبت نیز بسیار مقاوم است.

عایق صوتی و حرارتی نما

قابلیت آکوستیک و عایق صوتی نما

امکان ایجاد آب بندی ورق کامپوزیت

از مزایای استفاده از نمای کامپوزیت در مناطقی همراه با بارش زیاد برف و باران قابلیت ایجاد آب بندی این نما می باشد. بر روی این نماها در هنگام ساخت شیارهایی به کار رفته است که در هنگام بارش باران آب ایجاد شده اضافی به پشت نمای ساختمان منتقل می شود و سپس به بیرون ریخته می شود.

قابلیت برشکاری و سوراخ کاری نمای composite

همانطور که گفته شد آلومینیوم ماده ای بسیار انعطاف پذیر است که می توان برخی عملیات ها از جمله برشکاری و سوراخ کاری را بر روی آن انجام داد. پانل های آلومینیوم که برای نمای ساختمان استفاده می شود با توجه به نوع نما طراحی و ساخته می شود از این رو محدودیتی در شکل پذیری آن ها وجود ندارد. انعطاف پذیری بالای این محصولات باعث شده از آن ها در کنار مصالحی که انعطاف پذیری کمتری دارند استفاده شود.

تنوع بالای رنگ نمای کامپوزیت

یکی از بهترین مزایای استفاده از نمای کامپوزیت بدون شک تنوع بالای رنگ این نما می باشد. در رنگ کاری ورق های کامپوزیت از پوشش های رنگی متنوعی استفاده می شود. که برای تمامی سلایق معماران مناسب است. با استفاده از این نما بدون شک نمای ساختمان فوق العاده جذابی را خواهید داشت. زیبایی و تنوع رنگ این نما باعث شده استفاده از آن روز به روز بیشتر شود. در واقع می توان گفت با استفاده از پوشش های فلورایدی می توانید رنگ های متنوعی را بر روی سطح کامپوزیت استفاده کنید.

رنگ نما کامپوزیت

تنوع زیاد رنگ نما کامپوزیت

قابلیت تعویض پنل های کامپوزیت

پنل ها و ورق های کامپوزیت به صورت مستقل و جداگانه بر روی نمای ساختمان متصل می شود. از این رو در صورت خرابی و یا بروز مشکل همان پنل معیوب جایگزین می گردد. و هیچ گونه خسارتی به کل نما وارد نمی گردد. در نتیجه می توان گفت باعث کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری نمای ساختمان خواهد شد.

روش های آب بندی نمای کامپوزیت

آب بندی نمای کامپوزیت با استفاده از سه روش انجام می شود. در واقع می توان گفت این آب بندی یکی از بهترین مزیت های استفاده از این نما محسوب می شود. در ادامه با روش های آب بندی نمای آلومینیومی به طور کامل آشنا خواهید شد:

1)  آب بندی به روش تسمه ای

جهت هدایت مسیر آب به آبگیر در این روش تسمه های آلومینیومی به صورت شیار بین ورق های کامپوزیت توسط چسب پلی ورتان چسبانده می شود.

2) روش درزگیری در آب بندی

در این روش با استفاده از نوارهای درزگیر می توان برای جهت هدایت آب به بیرون استفاده کرد. که این نوار های درزگیر توسط چسب سیلیکونی در جای خود مستحکم می شوند.

3) آب بندی به روش چسب و فوم

در روش آخر که چسب و فوم می باشد برای آب بندی نمای کامپوزیت در این روش فوم ها بر روی کار اجرا می شوند و چسب سیلیکونی که همرنگ خود ورق ها هستند به داخل فوق متنقل می شوند.

آب بندی نمای کامپوزیت

روش های آب بندی نمای کامپوزیت

معرفی انواع نمای‌ کامپوزیت

در این مطلب از سایت راسا کامپوزیت با مزایای استفاده از نمای کامپوزیت به طور کامل آشنا شدید. این نما مانند سایر نماهای ساختمانی دیگر مدل و طرح های متنوعی را به همراه دارد. اگر قصد دارید از این نما استفاده کنید ما به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم با انواع نمای آلومینیومی آشنا باشید. انواع نمای آلومینیومی عبارت است از:

نمای کامپوزیت طرح آجر

شما عزیزان می توانید از ورق های کامپوزیت طرح آجر برای نمای ساختمان های تجاری، فروشگاه ها، پاساژ ها، مسکونی و دکوراسیون های داخلی استفاده کنید. این طرح به دلیل مقاومت بسیار بالایی که دارد در مقابل برخی عوامل تغییر رنگ و شکل نخواهد داد. این نما همچنین در مقایسه با نمای آجر بسیار محبوب تر می باشد چرا که عوامل محیطی مانند تابش اشعه ماورای بنفش خورشید می تواند باعث کدری رنگ آجر شود.

طرح آجر کامپوزیت

نمای کامپوزیت طرح آجر

طرح چوب نمای کامپوزیت

در ساخت و طراحی این طرح از نمای آلومینیومی از رگه های چوب استفاده شده است. از این رو با نمای چوب طبیعی هیچ گونه تفاوتی نداشته همین موضوع باعث محبوبیت این طرح از نمای کامپوزیت شده است. از مزایای استفاده از این نما می توان به عدم تغییر رنگ  و رطوبت اشاره کرد. این طرح از نما به هیچ عنوان فرسوده نخواهد شد و از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است. از نمای طرح چوب می توانید در ساخت نمای ویلاها و آپارتمان های لوکس استفاده کنید.

نمای کامپوزیت طرح چوب

طرح چوب کامپوزیت نما

نمای کامپوزیت طرح سنگی

همانطور که می دانید استفاده از سنگ طبیعی در نمای ساختمان می تواند برخی مشکلات اساسی در نمای ساختمان ایجاد کند. مشکلاتی از قبیل افزایش وزن ساختمان و تغییر رنگ نما بر اثر عوامل محیطی همچون باران و نور خورشید ایجاد می شود. اما امروزه با ورود نمای کامپوزیت با طرح سنگی به عرصه نماهای ساختمانی جایگزین نماهای سنتی شده اند. در ساخت و طراحی این نما از رنگ های با کیفیت و مقاومی استفاده می شود که در برابر عوامل محیطی مقاومت بالایی را به همراه دارند. از مهم ترین مزایای نمای آلومینیومی طرح سنگی می توان به دیر کثیف شدن این نما اشاره کرد.

طرح سنگی نما

طرح سنگی نمای کامپوزیت

طرح آینه ای نمای کامپوزیت

در ساخت و طراحی این نما از سه لایه استفاده می شود دو لایه از جنس آلومینیوم و یک هسته از جنس پلی اتیلن در طی مراحل این لایه ها به هم چسبانده می شوند. و روی سطح ورق کامپوزیت آینه ای با رنگ PE و PVDF پوشیده می شود. پوشش PVDF دارای مقاومت بالایی در برابر نور خورشید و باران های اسیدی می باشد. بیشتر این نماها در طرح های نقره ای و طلایی ساخته می شوند.

طرح آینه ای نمای کامپوزیت

نمای کامپوزیت طرح آینه ای

دلایل اصلی محبوبیت نمای کامپوزیت

شاید این سوال در زمان استفاده از نمای کامپوزیت برای شما به وجود آید دلایل اصلی محبوبیت این نما نسبت به نماهای دیگر ساختمانی در چیست؟ برای پاسخ به این سوال در ادامه با دلایل اصلی محبوبیت این نما به طور کامل آشنا خواهید شد:

  • ضد زلزله بودن این نما
  • متناسب با انواع اقلیم های آب و هوایی
  • مقاوم در برابر باران های اسیدی
  • نمای کامپوزیت با هزینه کمتری قابل اجراست.
  • ضد حریق و عایق صوتی
  • زمان اجرای کوتاه و سریع
  • سهولت دسترسی ورق های آلومینیوم
  • هزینه نصب پایین
  • قابل اجرا بودن این نما توسط افراد متخصص
  • پوشش رنگ های خاص
  • شکل پذیری اسان این نما
  • کاربرد بالا در انواع ساختمان ها، ایستگاه های مترو، فرودگاه ها و…
محبوبیت نمای کامپوزیت

دلایل محبوبیت نمای کامپوزیت

قیمت نمای‌‌ کامپوزیت

نمای آلومینیومی یکی از بهترین و اقتصادی ترین نماهای ساختمان محسوب می شود که همواره در کشور های امروزه و توسعه یافته از این نمای ساختمانی استفاده می شود. همانطور که می دانید برای انتخاب هر محصول با متریال برای ساختمان قیمت آن مهم می باشد. قیمت نمای کامپوزیت نیز مانند سایر محصولات دیگر به آیتم های مختلفی مانند نوع ورق، نوع طرح نما، مقدار و حجم پروژه و… بستگی دارد.

از همین رو نمی توان بدون در نظر داشتن این عوامل قیمت کلی برای این نما ارائه کرد. این نکته مهم را در نظر داشته باشید ورق کامپوزیت با رنگ پلی استر ارزان تر از ورق کامپوزیت با رنگ PVDF است. همچنین این ورق ارزان تر از ورق کامپوزیت نانو می باشد. از همین رو برای خرید این محصول بهتر است به برخی موارد توجه داشته باشید.

عوامل تاثیر گذار در قیمت ورق های کامپوزیت

روش اجرای نمای کامپوزیت عاملی بسیار موثر در قیمت این نما می باشد. در بین تمامی روش های نصب و اجرای نمای آلومینیومی روش فیکس ارزان تر از سایرین است. در واقع می توان گفت این روش 15 درصد ارزان تر از روش هنگینگ است. توجه داشته باشید برخی عوامل در قیمت ورق های کامپوزیت تاثیر گذار است در ادامه با این عوامل تاثیر گذار آشنا خواهید شد:

  • تفاوت در آلیاژ آلومینیوم
  • مواد پوشش سطح
  • طرح و رنگ ورق کامپوزیت
  • تفاوت در نوع پلی اتیلن
  • تفاوت در ضخامت لایه ها

آشنایی با کاربرد نمای کامپوزیت

از مهم ترین کاربرد های نمای کامپوزیت می توان به پوشش نمای ساختمان های اداری، صنعتی، آموزشی، بهداشتی و…. اشاره کرد. امروزه علاوه بر این مکان ها همچنین از پوشش گنبد ها خاص نیز از این نما استفاده می شود. ورق های کامپوزیت جایگاه ویژه ای در طراحی نمای ساختمان دارند به همین دلیل کاربرد های متفاوتی دارند. از کاربرد های نمای آلومینیومی می توان به نما کامپوزیت مغازه، ویلا و ساختمان مسکونی، سقف کاذب، طراحی نمای مجتمع های تجاری، جداکننده و پارتیشن، مترو و فرودگاه ها، ساخت مخازن، ایجاد روکش های فلزی با پارتیشن های خارجی و داخلی، نشانه ها و پوشش های ماشین، بازسازی نمای ساختمان ها، بازسازی نماهای فرسوده، دیواره های تونل، طراحی دکوراسیون داخلی و… اشاره کرد.

معرفی انواع ورق کامپوزیت

اگر جزو کسانی هستید که قصد دارید از نمای کامپوزیت برای تغییر و یا بازسازی نمای ساختمان خود استفاده کنید ما به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم به طور کامل با خصوصیات این نمای ساختمانی آشنا باشید. توجه داشته باشید ورق های این نما متنوع می باشد. در ادامه با خصوصیات هر یک از ورق های نمای آلومینیومی آشنا خواهید شد:

ورق نمای کامپوزیت پانل معمولی

یکی از ورق های نمای کامپوزیت بدون شک ورق معمولی می باشد. این ورق از ترکیب چند لایه با پوشش آلومینیوم ساخته شده است که این لایه ها حاوی دو لایه آلومینیومی و یک هسته پلی اتیلن می باشد. که مقاومت بالایی در برابر پوسته پوسته شدن به همراه دارد.

ورق کامپوزیت پانل معمولی

ورق نمای کامپوزیت پانل معمولی

ورق نمای کامپوزیت پانل نانو

یکی از بهترین و محبوب ترین ورق های نمای کامپوزیت بدون شک ورق نانو می باشد. این پانل خاصیت ضد حریق و خود تمیز کنی را به همراه دارد. و در برابر مواد اسیدی مقاومت بسیار بالایی دارد. همچنین به دلیل داشتن تکنولوژی نانو از محبوبیت بالایی برخوردار است. از این مدل ورق ها می توانید در نماهایی که دارای ارتفاع زیادی هستند استفاده کنید.

ورق کامپوزیت پانل نانو

ورق نمای کامپوزیت پانل نانو

ورق نمای کامپوزیت پانل خشدار

این مدل از ورق های کامپوزیت به صورت دو لایه تشکیل شده است. که با یک هسته پلی اتیلن به هم متصل می شوند و دارای یک لایه پوشش به صورت خش دار می باشند. با استفاده از این مدل ورق کامپوزیت بدون شک نمایی مدرن و جذابی را برای ساختمان ایجاد خواهید کرد. این ورق ها به علت آنادیز شدن مقاومت بسیار بالایی در برابر خوردگی و عوامل محیطی دارند و می توانید از این ورق ها در نمای ساختمان ها و دکوراسیون داخلی استفاده کنید.

ورق کامپوزیت پانل خشدار

ورق نمای کامپوزیت پانل خشدار

سخن پایانی

در این مطلب همانطور که گفته شد برای شما عزیزان به بررسی کلی نمای کامپوزیت و اجرای نمای کامپوزیت پرداختیم. امروزه این نما در بین سایر نماهای ساختمانی از محبوبیت بیشتری برخوردار است. قبل از استفاده از این نما بهتر است با خصوصیات، کاربرد و انواع نمای آلومینیومی آشنا باشید. شرکت راسا با داشتن سال ها تجربه در زمینه نمای کامپوزیت، برای ساختمان ها و به خصوص پمپ بنزین توانسته پروژه های موفق بسیاری را به انجام برساند. شما می‌‌توانید جهت دریافت مشاوره رایگان، با متخصصین ما تماس بگیرید.

ویدیو نمای کامپوزیت

سوالات متداول نمای کامپوزیت

کاربرد نمای کامپوزیت به چه صورت است؟
طراحی نمای مجتمع های تجاری، نشانه ها و پوشش های ماشین، بازسازی نماهای فرسوده، طراحی دکوراسیون داخلی، نما کامپوزیت مغازه، ویلا و ساختمان مسکونی، ایجاد روکش های فلزی با پارتیشن های خارجی و داخلی، نشانه ها و پوشش های ماشین و …
دلایل اصلی محبوبیت نمای کامپوزیت در چیست؟
ضد زلزله بودن این نما، متناسب با انواع اقلیم های آب و هوایی، کاربرد بالا در انواع ساختمان ها، ایستگاه های مترو، فرودگاه ها و…، ضد حریق و عایق صوتی، هزینه نصب پایین، قابل اجرا بودن این نما توسط افراد متخصص، زمان اجرای کوتاه و سریع و…
روش های آب بندی نمای کامپوزیت به چه صورت است؟
آب بندی به روش تسمه ای : جهت هدایت مسیر آب به آبگیر در این روش تسمه های آلومینیومی به صورت شیار بین ورق های کامپوزیت توسط چسب پلی ورتان چسبانده می شود. روش درزگیری در آب بندی :در این روش با استفاده از نوارهای درزگیر می توان برای جهت هدایت آب به بیرون استفاده کرد. که این نوار های درزگیر توسط چسب سیلیکونی در جای خود مستحکم می شوند. آب بندی به روش چسب و فوم : در روش آخر که چسب و فوم می باشد برای آب بندی نمای کامپوزیت در این روش فوم ها بر روی کار اجرا می شوند و چسب سیلیکونی که همرنگ خود ورق ها هستند به داخل فوق متنقل می شوند.
مزایای استفاده از نمای کامپوزیت به چه صورت است؟
وزن بسیار سبک نما، قابلیت تعویض پنل های کامپوزیت، قابلیت برشکاری و سوراخ کاری نما، تنوع بالای رنگ نما کامپوزیت، سهولت در اجرای نمای کامپوزیت، امکان ایجاد آب بندی ورق کامپوزیت و…
ابزار های مورد نیاز در اجرای نما کامپوزیت شامل چه مواردی است؟
پرچ و پیچ، دستگاه های مخصوص برش، رول بولت، ماشین آلات اجرای شیار بر روی پانل، تسمه از جنس ورق، پلیت مخصوص، چسب مخصوص، دستگاه خم آلومینیوم.

9 دیدگاه

  1. کیمیا گفت:

    چگونه یک گروه متخصص در این زمینه پیدا کنیم؟

  2. Saharbabayi@gmail.com گفت:

    اب بندی نمای کامپوزیت به چه منظور انجام می شود؟

    • kimiya farmanbar گفت:

      با سلام
      به منظور جلوگیری از نفوذ باران و همچنین رطوبت از آب بندی نما کامپوزیت استفاده میشود.
      آب بندی کردن نما از نفوذ سرما و همچنین گرما در فصول مختلف به داخل ساختمان جلوگیری میکند.
      یکی از مهمترین کاربردهای آب بند کردن نما را میتوان در جلوگیری از آلودگی نما نام برد.

  3. شکیبا گفت:

    رنگ این نماها تا چه مدت ثابت هست؟؟؟؟ ضد اب هستن یا خیر!

    • kimiya farmanbar گفت:

      با سلام
      رنگ نماهای کامپوزیت در صورت توجه به برخی نکات و مراقبت ها به صورت دائم است. در خصوص ضد آب بودن نیز بله نماهای کامپوزیت کاملا ضد آب و ضد حریق می باشند.

  4. محمد گفت:

    سرعت اجرای نمای کامپوزیت چقدره حدودا؟

    • kimiya farmanbar گفت:

      با سلام
      سرعت اجرای نمای کامپوزیت در مقایسه با سایر نماهای ساختمانی بسیار بالاتر است. البته این سرعت به برخی عوامل نیز بستگی دارد. عواملی از جمله متراژ ساختمان، مدت زمان تحویل پروژه و…

  5. سهیل گفت:

    بهترین نما برای ساختمان چیه؟

    • kimiya farmanbar گفت:

      با سلام
      اگر قصد دارید از بهترین و خاص ترین نما جهت زیباسازی نمای ساختمان استفاده کنید ما به شما پیشنهاد می کنیم از نمای کامپوزیت و یا نمای ترموود با توجه به نیاز و سلیقه خود استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *